Πολιτική Επιστροφών, Ακύρωσης Προϊόντων

Ακύρωση Παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!

1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.
2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: Τηλ.:.: 210-6136300, e-mail:  info@proskliseis-kartes.gr  ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή αποστολής της. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 210-6686000, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 πμ έως 17:00μμ
e-mail: info@proskliseis-kartes.gr 

Επιστροφές Προϊόντων
Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Θα παρακαλούσαμε κατά τη στιγμή της παράδοσης να ελέγχετε προσεχτικά αν η κατάσταση των προϊόντων είναι σε καλή κατάσταση (π.χ. σκισμένα, κατεστραμένη συσκευασία, λάθος προϊόντα, κλπ).

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η εταιρία μας θα ελέγξει την κατάσταση των προιόντων και και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία η άρτια κατάσταση τους, θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας  που θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε  τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με το

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
e-mail: info@proskliseis-kartes.gr 

Γαρυφάλλων 39 153 44 Γερακας
Τηλ.:.: 210 6136300 – 09:00 πμ έως 17:00 μμ καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής


Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα  ΔΕΝ περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.