Τρόποι Παραλαβής – Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών
Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με Courrier. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας ορίζεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας ο χρόνος παράδοσης είναι 24-48 ώρες  για Αττική – Θεσσαλονίκη και 48-72 ώρες για Χερσαίους και Νησιωτικούς προορισμούς.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για το χρόνο παράδοσης.

Για ταχύτερες παραδόσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών  e-mail: info@proskliseis-kartes.gr .

2. Παραλαβή από εσάς 
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, μπορείτε να δηλώσετε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς οι ίδιοι τα προιόντα που έχετε αγοράσει.

Σε αυτή την περίπτωση, επειδή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με διαφορετικούς προμηθευτές, εισαγωγείς και κατασκευαστές προκειμένου να φέρνει σε εσάς μια  μεγάλη γκάμα προϊόντων και μάλιστα στις καλύτερες δυνατές τιμές θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: e-mail: info@proskliseis-kartes.gr 

Τηλ.: 210 6136300, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 09:00 πμ έως 17:00 μμ –  για να σας ενημερώσουμε αν η παραλαβή θα γίνει από την έδρα της εταιρίας μας ή από άλλο σημείο που εξυπηρετεί και εσάς καλύτερα. Ως ανώτατος χρόνος παραλαβής  της παραγγελίας σας ορίζονται οι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και θα ενημερωθείτε Τηλ.:εφωνικά και ηλεκτρονικά με email.

3. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (ισχύει για παραγγελίες εκτός Αττικής και για όλη την Ελλάδα εξαιρουμένων των Δυσπρόσιτων περιοχών)

  • Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: e-mail: info@proskliseis-kartes.gr , Τηλ.: 210 6136300, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 09:00 πμ έως 17:00 μμ.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κόστος Αποστολής
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα (εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών) και το κόστος μεταφορικών θα αναγράφεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

To κόστος μεταφορικών για αποστολή με Courier για παραγγελίες βάρους  έως 3 κιλά  είναι 2.90 € για την Αττική και 3.80 € για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
e-mail: info@proskliseis-kartes.gr 
Τηλ.: 210 6136300, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 09:00 πμ